CTIF seminarie: 8 & 9 november in Brussel - schrijf nog in tot 31 oktober!

CTIF Seminar "Brand, Redding en nieuwe uitdagingen"


Op 9 en 10 november 2018 organiseert CTIF in Brussel een internationaal seminarie over de thema's  Brand, Redding en nieuwe uitdagingen.

Tijdens deze tweedaagse zullen verschillende sprekers uit België en het buitenland presentaties brengen over nieuwe technologieën , zoals het gebruik van drones tijdens interventies, best practices voor voertuigen aangedreven door alternatieve energie  , de nieuwe ISO-norm die binnenkort wordt gepubliceerd en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid van brandweermannen- en vrouwen.

Tot het doelpubliek behoren voornamelijk de officieren van de Belgische hulpverleningszones, maar alle operationele personeelsleden zijn welkom.

De voertaal is Engels, maar er wordt vertaling naar het Nederlands voorzien. Beide dagen worden erkend als voortgezette opleiding (6.5 u per dag).

>>> PROGRAMMA VRIJDAG 9 NOVEMBER

>>> PROGRAMMA ZATERDAG 10 NOVEMBER

>>> SCHRIJF JE HIER IN VOOR HET CTIF-SEMINARIE

 

CTIF Nieuws Logo

 

De vertegenwoordiging van België in de CFI is door de Federal Expertisecentrum voor Civiele Veiligheid (KCCE-ministerie van Binnenlandse Zaken). Verschillende Belgische experts nemen deel aan de vergaderingen van CFI commissies en / of werkgroepen: bevrijding en nieuwe technologie, gevaarlijke stoffen, Onderwijs en Vorming, brandonderzoek, bosbranden).

CFI heeft als voornaamste doel om te steunen en de samenwerking tussen de brandweer en andere hulpdiensten over de hele wereld aan te zwengelen. De organisatie is opgericht in 1900 en heeft momenteel 39 lidstaten, waaronder België, evenals vele andere Europese landen, de Verenigde Staten, Zuid-Korea, Japan en Iran.

Op vrijdagavond is er een officieel CTIF-diner voorzien in het Pullman Centre. Je krijgt er de kans om te netwerken bij een hapje en een drankje.

Schrijf je snel in!
Deadline voor inschrijving is 31 oktober 
De kost voor een inschrijving is 50 euro per dag. Voor 75 euro kan je beide dagen deelnemen.
Voor meer informatie, neem zeker een kijkje op de Seminar News pagina!

Iraanse brandbestrijding drone





Terug