Infodag AGS-opleiding in 2020-2021

Universiteit Antwerpen en Campus Vesta organiseren in 2020-2021 opnieuw de postgraduaatsopleiding adviseur gevaarlijke stoffen.

De AGS-opleiding voorziet in een theoretische basis en wordt vervolledigd met toegepaste, praktisch georiënteerde lessen mbt gevaarlijke stoffen. Chemische, biologische en radioactieve stoffen worden eerst belicht, inclusief explosieven. Tijdens de opleiding wordt vervolgens nader ingegaan op toxiciteit, transport van gevaarlijke stoffen, effectinschatting, meetmogelijkheden, modellering en gevorderde ongevalsbestrijding. Een specifiek, minder technisch deel richt zich op communicatie en adviesvaardigheid. Een ruim aantal cases wordt besproken alvorens de afsluitende, specifieke training aanvat met oog op het leveren van interventieadvies bij ongevallen met gevaarlijke stoffen.

De aanstaande opleiding wordt gespreid over anderhalf jaar om beter combineerbaar te zijn met de klassieke jobinhoud. De opleiding vat aan in januari 2020 en eindigt in juni het jaar daarop.

Infoavond: maandag 17 juni om 19u00 in Campus Vesta

Website: www.uantwerpen.be/nl/onderwijs/opleidingsaanbod/pavo-adviseur-gevaarlijke-stoffen

Extra informatie: christine[punt]vandenbroeck[at]campusvesta.beTerug

Kalender

Geen kalender activiteiten aanwezig.