Jobs

De wereld van de brandweer is in volle evolutie. Wil je graag bij de brandweer werken? Neem geregeld een kijkje op deze pagina. 


Federaal geschiktheidsattest voor de brandweer

Elke kandidaat-brandweerman dient een geschiktheidsattest te behalen om toegelaten te worden tot operationele functies bij de brandweer. Deze proeven kan men afleggen in een van de provinciale brandweerscholen, op de data die vooraf worden bekendgemaakt via deze website en de website van de civiele veiligheid. Meer weten over de toelatingsproeven en het federaal geschiktheidsattest? Raadpleeg de webpagina Werken bij de brandweer.

Vandeputte Group: Key Account Manager voor de overheidssector

VDP SafetyKlik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 160 collega’s aan hetzelfde touw. En (ver)zeker je carrière! 

Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waar elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren. Onze ambitie is tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! 

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes.

Vandeputte Group is aanwezig in 3 Europese landen: België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen, reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen. 

Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v): KEY ACCOUNT MANAGER NETWERKTALENT IN DE OVERHEIDSSECTOR

> Bekijk de jobadvertentie (pdf)

 

Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen? Haak jij bij ons in?

Contacteer ons via jobs@vdp.com


HVZ Oost Vlaams Brabant: Bijzonder rekenplichtige


 

Hulpverleningszone Oost-Vlaams Brabant heeft een vacature voor een bijzonder rekenplichtige.

In de functiebeschrijving vindt u de aanwervingsvoorwaarden en de omschrijving van het takenpakket.
Kandidaturen mogen ingediend worden tot 28 februari 2017.
 

HVZ Fluvia: permanente aanwerving via mobiliteit

logo HVZ Fluvia

Hulpverleningszone Fluvia wenst mobiliteit in een permanent kader open te verklaren gezien het grote belang om te beschikken over voldoende vrijwillige brandweermannen en de continuïteit van de hulpverlening te waarborgen.

Ben je al minstens twee jaar vrijwillig brandweerman of sergeant en verhuis je naar een gemeente binnen zone Fluvia? Stel dan je kandidatuur via de permanent openverklaarde vacature via mobiliteit.

>>> Meer informatie op de website van zone Fluvia

>>> Raadpleeg de functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden (pdf)