Jobs

De wereld van de brandweer is in volle evolutie. Wil je graag bij de brandweer werken? Neem geregeld een kijkje op deze pagina. 


Federaal geschiktheidsattest voor de brandweer

Elke kandidaat-brandweerman dient een geschiktheidsattest te behalen om toegelaten te worden tot operationele functies bij de brandweer. Deze proeven kan men afleggen in een van de provinciale brandweerscholen, op de data die vooraf worden bekendgemaakt via deze website en de website van de civiele veiligheid. Meer weten over de toelatingsproeven en het federaal geschiktheidsattest? Raadpleeg de webpagina Werken bij de brandweer.

Zone Westhoek: Brandweer-vrijwilliger

Brandweerzone Westhoek heeft vacatures voor 39 Brandweerman-vrijwilligers (via aanwerving).
Dien je kandidatuur in uiterlijk op 30 september 2017.
Meer informatie kan je hierover terugvinden op de website van zone Westhoek

PIVO: Deskundige Brandweer

De provincie Vlaams-Brabant zoekt een voltijdse deskundige brandweer voor de brandweerschool van het Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding (PIVO) via werving (incl. detachering).

Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan het profiel, verstuur dan uiterlijk op 9 mei 2017 je kandidatuur en een kopie van je diploma online via www.vlaamsbrabant.be/vacatures

Zone Oost-Limburg: deskundige Communicatie

Als Deskundige Communicatie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, het beheer en de ondersteuning van de interne en externe communicatie. Je zorgt mee voor een goede doorstroming van de informatie naar de burger enerzijds (pr-activiteiten) en de medewerker anderzijds via diverse communicatiekanalen. Je draagt actief bij aan de verschillende HRM processen (aanwerving, onthaal, uitdiensttreding, bevordering,...) zowel op vlak van communicatie als op vlak van administratie.

Aanbod: Je wordt werknemer bij de brandweerzone Oost-Limburg, voltijds in statutair verband. Je wordt vergoed volgens de loonschaal B1-B3.

Solliciteren voor de functie kan tot en met 30 april 2017.

> Bekijk het vacaturebericht

> Het volledig functieprofiel kan je raadplegen op de website van Brandweerzone Oost-Limburg

Vandeputte Group: Onderhoudstechnieker Gasdetectie (Parttime 15u/wk)

VDP SafetyHaak bij ons in! Trek samen met 160 collega’s aan hetzelfde touw. En (ver)zeker je carrière! 

Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v): ONDERHOUDSTECHNIEKER GASDETECTIE (Parttime 15u / week) gevestigd in de omgeving van Gent.

Wat verwachten we van je? En wat breng je mee? > Bekijk de jobadvertentie (pdf)

Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen en ga je deze uitdaging aan? Contacteer Tiny Verelst - tel.: +32 3 460 04 21 www.vdp.com


HVZ Waasland: Beroepskapiteins

Hulpverleningszone Waasland zoekt drie kapiteins:

  • Eén kapitein via professionalisering in een andere zone.                                       
  • Twee beroepskapiteins via aanwerving.
Ga naar de website voor alle informatie.  Solliciteren kan tot 10 mei 2017.    
 

HVZ Fluvia: permanente aanwerving via mobiliteit

logo HVZ Fluvia

Hulpverleningszone Fluvia wenst mobiliteit in een permanent kader open te verklaren gezien het grote belang om te beschikken over voldoende vrijwillige brandweermannen en de continuïteit van de hulpverlening te waarborgen.

Ben je al minstens twee jaar vrijwillig brandweerman of sergeant en verhuis je naar een gemeente binnen zone Fluvia? Stel dan je kandidatuur via de permanent openverklaarde vacature via mobiliteit.

>>> Meer informatie op de website van zone Fluvia

>>> Raadpleeg de functiebeschrijving en aanwervingsvoorwaarden (pdf)