Fireforum Awards 2013 - Oproep voor kandidaten

 

Na het succes van de eerste editie van de Fireforum Awards 2011 en de Belgische brandpreventieprijs 2012 wordt er in 2013 een gemeenschappelijke editie georganiseerd op 21 november 2013 te Brussel.

Fireforum vzw en de FOD Binnenlandse Zaken hebben de handen in elkaar geslagen waarbij de Awards en de Belgische Brandpreventieprijs samen worden uitgereikt.

 

Welke projecten komen in aanmerking voor de Fireforum Awards?
 

  1. Brandweerzones
  2. Architecten en Studiebureau's
  3. Preventieadviseurs
  4. Wetenschappelijke instellingen
  5. Jeugd-,  lager en middelbaar onderwijs
  6. Life Time Achievement

De uiterste datum voor indiening van een project is 1oktober 2013. De genomineerden worden op 28 oktober bekendgemaakt. Inschrijven voor de verschillende awards kan via de website.

Welke projecten komen in aanmerking voor de Belgische Brandpreventieprijs?

Brandweer en lokale overheden kunnen creatieve en innovatieve projecten indienen die een belangrijke bijdrage leveren aan de voorlichting van de burger en daarmee de preventie van brandrisico. Aan deze wedstrijd is een geldprijs van € 5.000,00 verbonden.

Wie een project wil indienen voor de Belgische Brandpreventieprijs kan het inschrijvingsformulier en het algemeen reglement vinden via de website.
De projecten moeten ingediend zijn voor 30 september 2013.

Naast de uitreiking van de de Firefoum Awards en de Belgische Brandpreventieprijs kan u ook genieten van een exclusieve gala-avond.

Terug