Opleiding Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS)

AGS opleiding: naar de websiteIn september start een nieuwe postgraduaatopleiding Adviseur Gevaarlijke Stoffen. De opleiding wordt georganiseerd door Universiteit Antwerpen i.s.m. Campus Vesta.

Tijdens de opleiding leren deelnemers snel en gestructureerd advies geven bij incidenten met gevaarlijke stoffen en bij grote branden.

De lessen zullen meestal op vrijdag plaatsvinden, van september 2015 tot juni 2016 in de gebouwen van Universiteit Antwerpen, Campus Vesta en andere praktijklocaties.
 
Informatie en inschrijven
Informatie en inschrijvingsdocumenten kan u verkrijgen bij Annick Isabeaux (Campus Vesta). Er vindt een vrijblijvende informatiesessie plaats op donderdag 23 april 2015 om 19 uur op Campus Vesta.
Inschrijven kan tot en met 1 juni 2015.
>>> meer informatie en de toelatingsvoorwaarden.

Ingangstest en motivatiegesprek
Alle ingeschreven deelnemers dienen een verplichte ingangstest en motivatiegesprek af te leggen. Aan de hand van de ingangstest wordt de algemene chemiekennis op niveau bachelor getoetst. De intake vindt plaats op zaterdag 20 juni 2015 om 9u op Campus Vesta.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 8.000 euro. Voor brandweerlieden en Civiele Bescherming subsidieert het KCCE de opleiding, zodat de kost voor de werkgever nog slechts 2.000 euro bedraagt.Terug

Kalender

Geen kalender activiteiten aanwezig.