Het leven zoals het is... bij de brandweer

Voor een toekomstig artikel in 'De Brandweerman' hadden we graag een vergelijking opgesteld tussen korpsen van over het hele Vlaamse land op 1 willekeurige dag/1 shift. Wie graag wil deelnemen vragen we om in de eerste week van augustus te noteren wat er allemaal gebeurt in uw korps.

Vrijwilligers mogen deze dag zeker beginnen met  bvb aankomst bij kantoor, aankomst in garage voor garagist,... en bvb oproep om 14u, om 18u en het type interventie (ambulance, brand, verkeersongeval,..graag een korte beschrijving). Ook oefeningen, onderhoud materieel, test, verjaardag-pensionering van collega,... kunnen vermeld worden.

Doel is om tot een vergelijkend artikel te komen van grote en kleine korpsen, alle graden, vrijwilligers en beroeps in diverse delen van het land,... Dus het 'leven zoals het is' voor een brandweerman van De Panne tot Maaseik... De tekst wordt gepersonaliseerd met een foto van u (naar keuze in uniform, in actie, type pasfoto,... maar graag van goede kwaliteit).

De tekst mag in een word-document bezorgd worden, graag uw naam en contactgegevens vermelden. De schrijfstijl is niet van belang (daar zorgen wij wel voor). De foto moet wel apart aangeleverd worden dus niet in het word document verwerkt zitten. Alles mag verstuurd worden naar onze mailbox.

We zijn zeer benieuwd naar jullie dagen...Terug