112beurs.be

In samenwerking met de Nederlandse 112beurs.nl vindt er op zaterdag 4 mei in het brandweermuseum Aalst een internationale brandweerbeurs "112beurs.be" plaats.

Deze dag zullen er verzamelaars hun koopwaar aanbieden, hierbij te denken aan bijvoorbeeld helmen, emblemen, brandblussers enzovoorts.

Deze standhouders zullen niet enkel uit België aanwezig zijn maar ook uit de buurlanden Nederland, Duitsland en Frankrijk.

In het museum staan maar liefst zo'n 100 brandweervoertuigen opgesteld. Met daaromheen allerlei brandweer materialen. pompen, spuiten, helmen. Het museum welke een opervlakte heeft van ±4000 m² is zowel voor klein als groot een ware belevenis. De vereniging welke in 1993 werd opgericht houd zich bezig met het restaureren van de voertuigen en proberen deze zo in ere te kunnen houden. Naast de collectie brandweer materiaal is er een aparte vleugel ingericht met een grote collectie ziekenwagens en Dringende Geneeskundige Hulpverlening. Natuurlijk kan u terwijl u van al dit moois geniet gebruik maken van een hapje of drankje, de opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het museum.

Heeft u zaterdag 4 mei nog niets te doen? kom gerust een kijkje nemen aan de 

Industriekaan 23B
Erembodegem-Aalst

De entree is gratis dus kom gezellig met uw gezin een kijkje nemen op deze dag in een prachtig museum.

www.112beurs.be
info@112beurs.be 

Meer informatie



Terug