Actueel   

Arno overleefde brand Beringen: "Verslag bewijst dat we goed gehandeld hebben"

12/02/2020 De 31-jarige brandweerman Arno Barzan die in augustus de zware brand in Beringen overleefde, is terug aan de slag. Elke keer wanneer hij de kazerne betreedt, heeft hij het wel nog zwaar met het verlies van zijn naaste collega's Benny en Chris. Maar hij zet door, want bij de brandweer werken is een microbe. 

U kan hier de reportage bekijken op de site van TV Limburg

Brand in Beringen: conclusies van de technische evaluatiecommissie

12/02/2020 De federale commissie belast met de evaluatie van de brand van 11 augustus 2019 in Beringen, waarbij de twee brandweermannen Chris Medo en Benni Smulders om het leven kwamen en eén brandweerman Arno Barzan zwaar gewond werd, heeft haar conclusies meegedeeld. Deskundigen hebben aanbevelingen geformuleerd om de bestaande interventieprocedures en opleidingen te optimaliseren om te voorkomen dat een dergelijke tragedie zich opnieuw zou voordoen. In goede samenwerking met de vertegenwoordigers van de brandweer zijn de families van de slachtoffers, de brandweerlieden van hulpverleningszone Zuid-West-Limburg en alle hulpverleningszones van het land geïnformeerd.

Genomineerden Awards zijn bekend!

02/11/2019 Fireforum reikt op 26 november voor de vijfde maal de Awards voor de meest inspirerende en verdienstelijke projecten uit. Schrijf nu in voor dit event voor alle professionelen uit de brandveiligheidssector.

11-08-2019 IN MEMORIAM

14/08/2019 De Limburgse brandweerbond betuigt zijn oprecht medeleven aan de familie, vrienden en collega’s van brandweermannen Chris Medo en Benni Smulders.  Het verliezen van deze 2 collega’s gisteren, treft ons recht in het hart en beroert de hele Limburgse brandweergemeenschap tot in zijn binnenste. We zijn in diepe rouw. Het zal tijd vragen om dit te verwerken, als  1 brandweerfamilie.

nieuwsarchief

Proclaimer - Privacy

Volg ons!

        


Ledenvoordelen

Bedrijven